ONDERSTEUN UW HUID TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP
Zwanger zijn kan een ongelooflijk bijzondere tijd zijn, maar het kan ook lastig zijn om te moeten omgaan met de veranderingen die uw lichaam doormaakt, inclusief veranderingen aan uw huid. Wij zijn hier om u onze meest geschikte huidverzorgingsroutine aan te bevelen om uw huid tijdens de zwangerschap te voeden en te ondersteunen.

“Veranderingen tijdens de zwangerschap kunnen je huidbarrière verzwakken, waardoor je huid gevoeliger wordt. Hormonale veranderingen kunnen er ook voor zorgen dat uw huid meer uitdroogt dan normaal, wat kan leiden tot schommelingen in het microbioom van uw huid. Een stijging van de oestrogeenspiegels draagt ​​ook bij aan de productie van overmatige pigmentatie in het gezicht en lichaam.”

Camille Poggi, REN-manager wetenschappelijke communicatie

VERANDERINGEN ZIEN?

GEVOELIGHEID

 

Veranderingen tijdens de zwangerschap kunnen uw huidbarrière verzwakken, waardoor uw huid gevoeliger wordt. Als uw huid meer reageert dan normaal, helpt ons Family Safe Evercalm™-assortiment uw huidbarrière te versterken en uw gevoeligheid te verzachten.

UITBREKEN

 

Bij hormonale schommelingen ontstaan ​​vaak puistjes en puistjes. Ready Steady Glow Daily AHA Tonic is krachtig en toch zacht genoeg voor de gevoelige huid en exfolieert overtollig talg en helpt de zichtbaarheid van poriën te minimaliseren.

DROOGHEID

 

Hormonale veranderingen kunnen er ook voor zorgen dat uw huid meer uitdroogt dan normaal. Het is klinisch bewezen dat het de diepe hydratatie van de huid verhoogt en vocht tot 72 uur vasthoudt. Ons Everhydrate-assortiment helpt de vochtarme en droge huid te verjongen.

VERKLEURING

 

Een stijging van het oestrogeengehalte draagt ​​bij aan de productie van overmatige pigmentatie. Het is klinisch bewezen dat het de verschijning van donkere vlekken na 7 dagen vermindert. Overnight Dark Spot Sleeping Cream verlicht de pigmentatie zonder de algehele huidskleur te beïnvloeden.

EVERCALM™ IS GEZINSVEILIG

We hebben ervoor gekozen om de veiligheid van onze formules vanaf de geboorte te beoordelen vanwege de overweldigende positieve feedback van onze gemeenschap die Evercalm™️ voor het hele gezin gebruikt – die we simpelweg niet konden negeren. We kunnen nu met trots zeggen dat ons hele Evercalm™️-assortiment gezinsveilig is.

WAAROM ZWANGERSCHAP BELANGRIJK VOOR ONS IS

REN werd geboren toen de zwangere vrouw van onze oprichter gevoeligheid begon te ervaren door haar dagelijkse schoonheidsproducten. Op zoek naar natuurlijke alternatieven leverde niets de resultaten op die ze wilde. REN is gemaakt om aan haar huidsverzorgingsbehoeften te voldoen: zuiverheid, prestatie en plezier.

Producten die je veilig kan gebruiken tijdens je zwangerschap: