Het PANDHY’S™  verhaal begon met de productie van suikerpasta’s. Suikerontharing is een eeuwenoude methode, die teruggaat tot in de tijd van Cleopatra. Niet enkel is dit een effectieve oplossing voor ontharingen uit te voeren, maar ook een zachter alternatief voor de huid in tegenstelling tot andere methodes. Vandaar zijn suikerpasta’s ook gekend als “Cleopatra’s vloeiend goud”. Onze suikerpasta’s zijn een up-to-date versie van Cleopatra’s suikerbrouwsels. Niet enkel het product zelf, maar ook de methodes en toepassingen zijn verfijnd.


Onderbenen

€32


Hele benen

€45


Bikini sliprand

€22


Bikini Midden

€30


Bikini Full

€45


Oksels

€22


Armen

€32


Buik

€35


Rug

€40


Wenkbrauwen

€16


Bovenlip

€15


Kin

€17


Wangen

€20


Hele gelaat

€35


De kracht van het ontharen met PANDHY’S™ suiker zit hem in enkele voordelen…

  • Verwijdert zacht en effectief zeer korte en zelfs ingegroeide haren onder de huid.
  • Het materiaal kleeft niet aan de huid, maar omwikkeld zich aan de lamellen van het haar. Afgebroken haartjes worden zo uitgesloten.
  • De huid wordt tijdens de ontharing gereinigd, geëxfollieerd, gevoed, gemasseerd. Suiker is een all-round huidverbeterend ingrediënt geschikt voor alle huid- en haartypes.
  • De suiker kan volledig  worden verwijderd van de huid, kleding en andere materiaaloppervlakken met lauw water, wat de reiniging na behandeling eenvoudig maakt en het gebruik van diverse chemicaliën overbodig wordt.
  • Alle PANDHY’S ™ producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen, zoals parabenen, paraffine, siliconen of parfums en zijn erkend als Safe Cosmetics. Geen van onze producten is getest op dieren.